Portfolio

Hieronder zie je een overzicht van alle (kook)boeken die ik tot nu toe heb vertaald.

  1. The Curry Guy één pan – Dan Toombs (Good Cook, 2023)
  2. Tasty Taco's ­– Victoria Elizondo (Good Cook, 2023)
  3. 365 tips voor een groenere wereld – Georgina Wilson-Powell (Good Cook, 2023)
  4. Hoe maak je thuis de beste koffie – James Hoffmann (Fontaine Uitgevers, 2023)
  5. Chinese Takeaway Compleet – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2023)
  6. Vegan Pasta – Brianna Claxton (Good Cook, 2023)
  7. Carpati – Irina Georgescu (Good Cook, 2022)
  8. Parsi – Farokh Talati (Good Cook, 2022)
  9. Het kleine boek voor aperitieven – Kate Hawkings (Good Cook, 2022)
  10. Chinese-ish – Rosheen Kaul, Joanna Hu (Good Cook, 2022)
  11. Puur vegan – Anne-Katrin Weber (Rebo Productions, 2022)
  12. The Curry Guy BBQ Dan Toombs (Good Cook, 2022)
  13. Persiana elke dag – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2022)
  14. Nistisima – Georgina Hayden (Good Cook, 2022)
  15. Sambal Shiok: het Maleisische kookboek – Mandy Yin (Good Cook, 2022)
  16. Izakaya – Tim Anderson (Good Cook 2022)
  17. Vietnamees – Uyen Luu (Good Cook, 2021)
  18. The Curry Guy Thai – Dan Toombs (Good Cook, 2021)
  19. Chinese Takeaway met 5 ingrediënten – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2021)
  20. The Curry Guy Compleet – Dan Toombs (Good Cook, 2020)
  21. Boordevol groenten – Tracy & Dana Pollan (Kosmos, 2020)
  22. Plants Only Kitchen – Gaz Oakley (Good Cook, 2020)
  23. Chinese Takeaway Veggie – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2020)
  24. The Curry Guy Veggie – Dan Toombs (Good Cook, 2020)
  25. Provence – Alex Jackson (Good Cook, 2019)
  26. Chinese Takeaway – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2019)
  27. Bazaar – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2019)
  28. The Curry Guy Easy – Dan Toombs (Good Cook, 2019)
  29. Time – Gill Meller (Good Cook, 2018)
  30. Boter, botten, zout – Nicole Pisani (Good Cook, 2018)
  31. Vegan 100 – Gaz Oakley (Good Cook, 2018)
  32. Toscane – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2018)
  33. The Curry Guy – Dan Toombs (Good Cook, 2018)
  34. Feasts – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2018)
  35. Sicilië – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2017)
  36. Verrukkelijk Rome – Eleonora Galasso (Good Cook, 2017)
  37. Sirocco – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2016)
  38. Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar (Good Cook, 2016)
  39. Rosa's Thai Cafe – Saiphin Moore (Good Cook, 2015)
  40. Kaneel & Kardemom – Anne Shooter (Good Cook, 2015)
  41. Vegarabia – Greg Malouf (Good Cook, 2015)
  42. Anatolië – Somer Sivrio─člu & David Dale (Good Cook, 2015)
  43. Puur Natuurlijk Koken – Tom Hunt (Good Cook, 2015)
  44. Vegan – Sue Quinn (Good Cook, 2014)
  45. Persiana – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2014)
  46. Uit Marokko – Rob & Sophia Palmer (Good Cook, 2014)
  47. Het Farmhouse Cookbook – Sarah Mayor (Good Cook, 2014)
  48. Deelvertaling van Capitool Familiegids Italië – Gillian Arthur, Ros Belford, Lucy Ratcliffe, Kate Singleton, Helena Smith, Celia Woolfrey (Unieboek/Het Spectrum, 2013)
  49. Mr. Wilkinson's favoriete groenten – Matt Wilkinson (Terra, 2012)
  50. Het megagrote uitklapboek van de natuurlijke geschiedenis – Christopher Lloyd (Tirion Uitgevers, 2012)
  51. Beezer & Boomer – Doug Koktavy (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2011)
  52. Compact Gids Strand en Kust (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2011)
  53. Ik kan alles – John Woodward (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2010)
  54. Compact Gids Vlinders (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2010)
  55. Supereating – Ian Marber (The House of Books, 2009)
  56. Het spannende avonturenboek voor jongens: 100 ontdekkingen, experimenten, bouwprojecten en meer – Sam Martin (Fontaine & Noë, 2009)
  57. Smoothies – Louise Pickford (The House of Books, 2009)
  58. Botox voor je brein – Tim Drake & Chris Middleton (Het Spectrum, 2009)
  59. Overwin je Depressie – Dr. Sabina Dosani (Het Spectrum, 2006)
  60. Waanzinnig Sexy – Helena Frith Powell (Het Spectrum, 2006)
  61. Een beetje stout – Tracey Cox (Het Spectrum, 2005)