Hieronder zie je een overzicht van alle kookboeken die ik tot nu toe heb vertaald. Klik op de link om een voorproefje te krijgen van mijn werk.
- Boordevol groenten – Tracy & Dana Pollan (Kosmos, 2020)
- Plants Only Kitchen – Gaz Oakley (Good Cook, 2020)
- Chinese Takeaway Veggie – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2020)
- The Curry Guy Veggie – Dan Toombs (Good Cook, 2020)
- Provence – Alex Jackson (Good Cook, 2019)
- Chinese Takeaway – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2019)
- Bazaar – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2019)
- The Curry Guy Easy – Dan Toombs (Good Cook, 2019)
- Time – Gill Meller (Good Cook, 2018)
- Boter, botten, zout – Nicole Pisani (Good Cook, 2018)
- Vegan 100 – Gaz Oakley (Good Cook, 2018)
- Toscane – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2018)
- The Curry Guy – Dan Toombs (Good Cook, 2018)
- Feasts – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2018)
- Sicilië – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2017)
- Verrukkelijk Rome – Eleonora Galasso (Good Cook, 2017)
- Sirocco – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2016)
- Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar (Good Cook, 2016)
- Rosa's Thai Cafe – Saiphin Moore (Good Cook, 2015)
- Kaneel & Kardemom – Anne Shooter (Good Cook, 2015)
- Vegarabia – Greg Malouf (Good Cook, 2015)
- Anatolië – Somer Sivrioğlu & David Dale (Good Cook, 2015)
- Puur Natuurlijk Koken – Tom Hunt (Good Cook, 2015)
- Vegan – Sue Quinn (Good Cook, 2014)
- Persiana – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2014)
- Uit Marokko – Rob & Sophia Palmer (Good Cook, 2014)
- Het Farmhouse Cookbook – Sarah Mayor (Good Cook, 2014)
- Mr. Wilkinson's favoriete groenten – Matt Wilkinson (Terra, 2012)
- Supereating – Ian Marber (The House of Books, 2009)
- Smoothies – Louise Pickford (The House of Books, 2009)